خیلیها در شرایطی که نمیتوانند به وسایل لازم بسکتبال مانند توپ و حلقه دسترسی داشته باشند علاقهدارند تا از بسکتبال فاصله نگیرند و به تمرینات خود ادامه دهند؛ در اینجا ما تصویرسازی بسکتبال را توصیه می کنیم.
در برخی شرایط، فرد توپ بسکتبال در اختیار دارد اما حلقهای وجود ندارد تا بتواند تمرین شوت کند. در این مطلب قصد داریم تا یکی از روشهای تست و تایید شده درباره تمرین بدون توپ و حلقه را به نام تصویرسازی به شما معرفی کنیم.
طبق مقالهای از دکتر Biasiott، در سال ۲۰۱۴ آزمایشی درباره تاثیرگذاری تمرین به صورت تصویرسازی در دانشگاه شیکاگو انجام شد
در این آزمایش، ۱- گروه اول میبایست هر روز، روزی یک ساعت به تمرین پرتاب آزاد (پنالتی) مشغول میشدند. ۲- گروه دوم به جای پرتاب آزاد باید بدون دسترسی به توپ یا حلقه، تمرین پرتاب آزاد را تصویر سازی میکردند. ۳- گروه سوم هیچ فعالیتی نداشتند
این آزمایش سی روز پیاپی انجام شد و نتیجه آن به شرح زیر اعلام گردید: ۱- گروه اول (تمرین فیزیکی) ۲۴ درصد پیشرفت داشت. ۲- گروه دوم (تمرین به صورت تصویرسازی) ۲۳ درصد پیشرفت داشت. ۳- گروه سوم (بدون فعالیت) هیچ پیشرفتی نداشت. ما در شرایط بیامکاناتی به تنبلی و تمرین نکردن محکوم نیستیم. آن چیزی که کاملا مشخص است، این است که تمرین در قالب تصویرسازی از نظر تاثیرگذاری و پیشرفت حتی اگر در برخی شرایط بسیار با تمرین فیزیکی فاصله داشته باشد، اما هرچه باشد از بدون فعالیت بودن بهتر است و نه تنها از افت جلوگیری میکند، بلکه باعث پیشرفت هم خواهد شد
نکاتی برای اینکه تصویرسازی بهتر داشته باشید:
برای اینکه از مزایای تصویرسازی بیشترین بهره را ببرید، باید صدا، حس و تصویر واضح از آنچه انجام میدهید داشته باشید. یعنی برای انجام تمرین پرتاب آزاد به صورت تصویرسازی، در سالنی که همیشه تمرین میکنید و شناخت خوبی نسبت به آن دارید خود را تصور کنید، صدای برخورد توپ با حلقه و زمین را واضح بشنوید و حس انجام فعالیت را کاملا داشته باشید. و اما نکته مهم، هرگز مانند یک فیلم یا بازی از جانب سوم شخص تصویرسازی نکنید. همهچیز باید شبیه زندگی واقعی باشد. لذا از جانب خودتان و دید چشمان خودتان (اول شخص) تصویرسازی کنید.